Splitska policija potvrdila: Muškarac pronađen na TTTS-u je ubijen, na tijelu ima i prostrijelne rane

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Muškarac koji je u srijedu ujutro pronađen mrtav u blizini jednog od gradilišta TTTS-a (Trgovčko-transportni terminal Split) ubijen je, a riječ je o mlađem muškarcu, službeno je Hini potvrdila splitska policija.

Po neslužbenim podatcima, policija istražuje sumnju da je pronađeni muškarac ubijen na drugome mjestu, pa već mrtav ostavljen na TTTS-u. Osim teških rana na glavi, muškarac na tijelu ima i prostrijelne rane.

Identitet ubijenoga se još ne zna, a policija intenzivno radi na utvrđivanju njegova identiteta i kriminalistički istražuje slučaj.

Dalmatinski portal javlja da se radi o osobi staroj između 20 i 40 godina, krupnije tjelesne građe, s irokez frizurom i tetovažom na lijevoj ruci. Također, neslužbeno doznaju da je jedno vozilo snimljeno nadzornom kamerom iza 3.30 sati ujutro kako dolazi i odlazi putem koji vodi do mjesta gdje je nađeno tijelo.

Policijski očevid još traje, a uz policiju, na očevidu je i zamjenica Županijskoga državnoga odvjetništva.

Ubijeni muškarac pronađen je mrtav rano jutros na splitskom TTTS-u, u blizini jednog od gradilišta. Dojavu o tome policija je dobila u 7,39 sati od slučajnoga prolaznika. Na mjesto događaja odmah je poslana Ekipa za očevide koja je i dalje na terenu.

IZVOR: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: