Troje poginulih u dvije nesreće na dalmatinskim cestama

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas kod na državnoj cesti D-8, na predjelu Ratac kod Dubrovnika, smrtno je stradala 17-godišnjakinja, a dvije su osobe smrtno stradale u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak rano ujutro na državnoj cesti D-8 u mjestu Komin, priopćila je u ponedjeljak Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Do prometne nesreće u kojoj je poginula 17-godišnja djevojka došlo je kada je vozačica motocikla dubrovačkih registracijskih oznaka, na kojem su se nalazile dvije sedamnaestogodišnje djevojke, krećući se u pravcu Dubrovnika, izgubila nadzor nad motociklom, prešla na suprotnu kolničku traku i prednjim dijelom udarila u betonski rubnjak, a potom u brdo s iste strane kolnika.

U nesreći je na mjestu događaja smrtno stradala jedna od sudionica, hrvatska državljanka, dok je druga zadobila teške tjelesne ozljede te je zbrinuta u dubrovačkoj bolnici.

U nesreći u Kominu su sudjelovala dva osobna vozila – jedno vozilo nacionalne oznake BiH, a drugo makarske registarske oznake. Vozači oba vozila smrtno su stradala.

Očevid je u tijeku, a promet tom dionicom se odvija jednim prometnim trakom uz regulaciju policijskih službenika.

IZVOR: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: