Hrabri, borbeni Hajduk bez pet prvotimaca srušio Rijeku na Rujevici!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hajduk je na Rujevici svladao Rijeku rezultatom 2:1 i tako prekinuo post dug 2081 dan! Pogotke za Bijele zabili su Bašić i Erceg, a za domaćine je zabio Brfadarić, dok je kazneni udarac Gavranovića obranio Letica.
Željko Kopić, trener Hajduka, primao je čestitke, smiješio se, ali nije dao da uzleti visoko:

– Velika pobjeda, zaokružili smo fantastičan posao. Znali smo kako Rijeka običava igrati, odlučili smo parirati čuvanjem lopte u našim nogama, nismo uvijek to uspijevali na najbolji način, ali nije bilo loše. U drugom dijelu nam je Rijeka napravila probleme, ali je to logično za svakoga tko dođe na Rujevicu. Tko dođe u goste Rijeci mora se s tim nositi. Pobjedu smo iznijeli na psihološkom planu, pokazli smo se zaista kao čvrsti, jaki, mentalna snaga je bila na visokoj razini. Pokazali smo da smo pravi.

Isključeni ste?

– Ja sam kriv za svoje isključenje, reagirao sam pretemperamentno, ali nisam nikoga uvrijedio. No, priznajem krivicu kako sam reagirao.

Hoće li sad Letica i dalje braniti:

– Imamo tri sjajna golmana, uz Dantea Stipicu i Leticu, tu je i mladi Grbić i oni su sva trojica prava snaga Hajduka! Dante je prvi, a dvojica su jako perspektivni i Letica je večeras branio odlično,

IZVOR: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: