Autom se zabili u ogradu i završili na krovu nasred Vukovarske

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bogu hvala nije se prolila ni kap krvi – kazala je jedna od okupljenih žena, očevidac prometne nezgode koja se u ponedjeljak oko 18.10 sati dogodila pedesetak metara od križanja Lovrinačke i Vukovarske ulice u smjeru grada.

Sudeći po tragovima nesreće i djelomično vlažnom te skliskom kolniku, brzina vozila nije bila primjerena ograničenju i vremenskim uvjetima na cesti.

Osobni automobil marke Daewoo Matiz nekontrolirano je udarilo o zaštitnu ogradu po sredini Vukovarske ulice, od koje se odbilo i u lijevom prometnom traku okrenulo na krov. Proliveno motorno ulje i rasuto staklo po cesti, ostaci su nesreće koja je mogla završiti s kobnim posljedicama. Prema izjavama očevidaca, na svu sreću, nije bilo ozlijeđenih.

– Vidjela sam samo curu kako je izašla iz auta. Izgledalo je užasno i ne znam ni sama kako je sve ovako dobro prošlo – više puta se zahvalila zgrožena gospođa dobrom ishodu ove nesreće iz koje je nastala samo materijalna šteta.

Na teren su izašla dva vatrogasna i dva policijska vozila te hitna pomoć. Vatrogasci su nam potvrdili kako nije bilo potrebe za njihovom intervencijom, no, još uvijek nismo doznali da li je djevojka koja je sudjelovala u nesreći, odvezena kolima hitne pomoći.

Policijski službenici su ispitivali mlađeg muškarca, za kojeg pretpostavljamo da je vozač, jer je pojašnjavao kako je vozilo ispred njega naglo zakočilo, što je vjerojatno bio i uzrok ove nesreće. Kako bi se promet nastavio nesmetano odvijati i spriječile se gužve, automobil je okrenut na kotače i odgurnut na parkirališno mjesto s desne strane ceste.

Međutim, sudeći po komentarima okupljenih promatrača, nekontrolirana brzina na ovoj dionici veliki je problem, pogotovo zbog semafora po sredini nizbrdice, kojeg naviše koriste djeca za siguran prelazak ceste do škole.

IZVOR: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: