PREKO 120 KOMADA: Policija organizira dražbu nađenih bicikala, pogledajte što će se sve ponuditi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U utorak, 9. listopada, s početkom u 10 sati u garažnim prostorijama Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita (Hercegovačka ulica 18, nasuprot Prometove garaže) održat će se usmena javna dražba nađenih i napuštenih bicikala na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Na usmenoj javnoj dražbi mogu sudjelovati svi punoljetni građani Republike Hrvatske uz obavezno predočenje osobne iskaznice.

Bicikle koji će biti predmet usmene javne dražbe mogu se pogledati na službenoj internetskoj stranici PU splitsko-dalmatinske, ima ih preko 120.

– Usmena Javna dražba održat će se po načelu viđeno-kupljeno, bez mogućnosti naknadnih primjedbi,  a uz prethodno nadmetanje ponuditelja (sudionika na usmenoj javnoj dražbi) temeljem unaprijed određene početne cijene.  Najviša ponuđena cijena je ona cijena nakon koje niti jedan drugi ponuditelj ne ponudi višu cijenu, a nakon poziva Povjerenstva za prodaju nađenih i napuštenih bicikala da to učini. Nakon što Povjerenstvo za prodaju nađenih i napuštenih bicikala zaključi da je  ponuditelj temeljem najviše ponuđene cijene ostvario pravo na kupnju ponuđene stvari, istome će biti izdan račun za kupljenu stvar – rekla je Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Plaćanje je moguće isključivo u gotovini, i to jednokratno. Nakon izdavanja računa, kupac je dužan  kupljenu stvar odmah preuzeti.

– Ukoliko kupac  kupljenu stvar ne preuzme odmah u posjed i nakon završetka Javne dražbe ne iznese iz prostora Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita, Policijske uprava splitsko-dalmatinska ne snosi nikakvu odgovornost za eventualni nestanak ili oštećenje kupljene stvari – dodala je Lolić

Izvor:dalmatinskiportal.hr

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: