Carrillo otkrio zašto Said nije dodao Ercegu, Bartolović uvjeren: Hajduk je uvijek favorit na Poljudu pa tako i protiv Dinama

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tri boda se pišu, približio se Hajduk momčadima s vrha, ali daleko od toga da je briljirao. Teškom mukom su “bijeli” stigli do pobjede.

– Očekivali smo ovakvu utakmicu, Cibalia ima zbijene linije, defenzivno su jako dobro organizirani. Primljeni gol je plod nedostatka sreće. U nastavku smo napravili male rošade. Zabili smo drugi gol i imali još par prilika za treći. U zadnjih desetak minuta utakmica se otvorila, a u tom žaru smo imali par taktičkih grešaka. Po šansama koje smo imali zaslužili smo pobjedu, ali moramo biti svjesni da ne možemo biti posve zadovoljni kako smo odigrali – kazao je trener Hajduka Joan Carrillo.

Nervozu na tribinama potaknuo je i nedostatak završnog pasa u nekim situacijama u više navrata, sebičnost među igračima. Said je mogao dodati Ercegu, Erceg Saidu. I vi ste se na te stvari ljutili na klupi?

– U napadačkom dijelu nismo bili do kraja dorečeni, bilo je akcija kada nismo donosili ispravne odluke. Imali smo situacije kada Said nije dodao, kada je mislio da je Erceg bio u zaleđu. Bila je i jedna akcija Hamze kada je Ohandza bio sam, nije ga dobro vidio. Bio sam ljut na takve situacije – potvrdio je Carrillo.

Je li nedodavanje između Saida i Ercega i obrnuto posljedica i svađe kod izvođenja jedanesterca istih igrača protiv Evertona?

– Ne bih htio pokretati tu temu, Said je mislio da se Erceg nalazi u zaleđu. Nije bila samo ta situacija, već nekoliko takvih u kojima smo donijeli krive odluke, ali igrači su željeli najbolje. Od želje da pobijedimo bili su u velikoj žurbi i nisu donosili prave odluke.

Što sada možemo očekivati protiv Dinama? Vraća se i Nižić?

– Igrači su bili jako svjesni važnosti ovih bodova pred Dinamo. Moramo biti svjesni da moramo biti bolji, poboljšati igru, preciznost. Jako je to važna utakmica za nas. Jako bitno je da smo shvatili da smo na istom nivou, da se možemo nositi s njima. Izaći ćemo na teren da pobjedimo. Bit ćemo jači za Nižića, a sa nama će biti i naša vjerna Torcida – najavio je Carrillo.

Što je s ozlijeđenim Juranovićem?

– Nažalost ne mogu vam reći konkretno, u zadnjih pet minuta je osjećao probleme s mišićima. Morat ćemo pričekati procjene liječničkog tima. Nije dobio nikakav udarac – pojasnio je Španjolac.

Dojam je da su Vinkovčani imali dobru prigodu da izvuku na Poljudu više od pristojnog poraza.

– Ne mogu u cijelosti biti nezadovoljan utakmicom s naše strane. Uspjeli smo Hajduka dovesti u nervozu. Pogotovo u prvom dijelu nisu nalazili rješenja, a mi smo kroz kontre pokušavali doći do vratara Stipice. Uspjeli smo u par navrata što su i gledatelji prepoznali pa su igrače Hajduka nagradili negodovanjem. Nažalost, nismo uspjeli izdržati svih 90 minuta. Zabili su nam golove iz naših pogrešaka, dva lijepa gola – rekao je trener Cibalije Mladen Bartolović, bivši igrač “bijelih”.

– Mislim da smo namučili Hajduk da dođe do pobjede – dodao je Bartolović.

Igrali ste u zadnja dva kola i protiv Dinama i protiv Hajduka. Kako vidite izglede u subotnjem derbiju na Poljudu?

– Protiv Dinama izgledali smo lošije u prvom poluvremenu, nismo bili dovoljno agresivni. Malo je nedostajalo da u tom susretu nešto izvučemo. Konačan rezultat 5:2 nije realan. Primili smo pet golova od šest udaraca, pa ni Jordan nije imao takvu statistiku. Po meni na Poljudu je Hajduk uvijek favorit pred svojom publikom. Blagu prednost dajem Hajduku – rekao je Bartolović.

Preuzeto sa: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply