Kraj drame u Požegi: Zatvorio se u kuću i prijetio je bombom

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Muškarac (43) u Požegi nakon što se posvađao sa susjedom koji je pozvao policiju u utorak se oko devet sati zatvorio u kuću i zaprijetio da će počiniti samoubojstvo. Prije toga je verbalno izvrijeđao policajce koji su došli po dojavi njegovog susjeda.  Nakon toga započela je drama koja je okončana u 15.30 sati kada se muškarac predao policiji.
Oko kuće muškarca je puno policije, osim požeških stigle su im i kolege iz Osijeka. Prilazi iz svih ulica bili su zapriječeni policijskim trakama. Neki su pošli na mjesno groblje sa cvijećem i svijećama, ali policija ih je uljudno zamolila da se vrate i to obave neki drugi puta. Dario Dasović, načelnik PU Požeško slavonske rekao je da su muškarcem stalno razgovarali.
– Činimo sve da se to riješi, a također brinemo i o sigurnosti ostalih građana – rekao je Dasović. Najbliži susjedi zabarikadiranog muškarca bili su evakuirani.
Prema neslužbenim informacijama radi se o muškarcu, bratu kandidata za budućeg načelnika PU Požeško – slavonske. Navodno je prije desetak dana slično uradio, bilo je to noći i puno kraće je trajalo nagovaranje da odustane od samoubojstva. Policija je izašla samo sa šturim priopćenjem u kojemu se navode godine muškarca, razlozi njegovog zatvaranja u kuću te da je u tijeku postupanje.

                 

Preuzeto sa: 24SATA

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: