Uređuje se nogostup od Mertojaka do Duilova i autobusno stajalište na Pazdigradu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Počeli su u četvrtak glavni radovi na uređenju nogostupa i autobusnog stajališta na Pazdigradu uz magistralu, radi se o potezu dužine 800 metara od Mertojaka do Duilova, a posao vrijedan milijun kuna (s PDV-om) trebao bi biti završen u roku tri mjeseca.

Investitor su Hrvatske ceste d.o.o., koje će obavljati i nadzor, a prema projektu splitskog poduzeća Trivium d.o.o. radove će izvoditi Poduzeće za ceste Split d.d.

Zamjenik splitskog gradonačelnika Nino Vela je izrazio posebno zadovoljstvo započetim radovima, s obzirom na to da je još kao predsjednik Gradskog kotara Žnjan prije dvije godine dao inicijativu za uređenje ove dionice ceste i autobusno stajalište.

– Ovo je mali korak u okviru dobre suradnje Grada Splita i Hrvatskih cesta, a efekti te suradnje će se u predstojećem vremenu vidjeti u puno većim razmjerima. Naime, u intenzivnim smo razgovorima s predstavnicima Hrvatskih cesta o budućim zahvatima na čvorištima u Stobreču i Solinu, odnosno na raskrižjima Zbora narodne garde s Ulicom Domovinskog rata i Poljičkom – kazao je zamjenik gradonačelnika Nino Vela.

Preuzeto sa: dalmatinskiportal.hr

Share.

Leave A Reply