Zapalila sebe i djecu? Novi detalji stravične smrti u vatrenoj buktinji: mlada majka se žalila da više ne može, da je na rubu…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U vatrenoj buktinji u kojoj je izgorio automobil u šumi nadomak Husaina na kutinskom području život je izgubila 29-godišnja M.Š. te njezino dvoje dječice stare 1,5 godina te pet godina. Okolnosti tragedije bit će jasnije kad budu gotovi rezultati policijskog očevida.

Proteklih dana mlada majka se obitelji požalila da joj je teško, da više ne može, da je dovedena do ruba nakon što je njezinom suprugu unazad tri godine po drugi put dijagnosticiran tumor na malom mozgu, piše Jutarnji list.

Mještani su šokirani tragedijom koja je zaprepastila cijeli kraj, a o nesretnoj mladoj majci imaju samo riječi hvale. Kažu da bolje osobe i susjede od nje nije bilo.

– Nisu nam dali jutros otići do auta jer je kriminalistička policija preplavila šumu. Molili smo ih, ali nisu dali … – rekla je za Jutarnji list majka pokojne žene koja je u sekundi ostala bez kćeri i dvoje unučića za koje je živjela.

Preuzeto sa: SLOBODNA DALMACIJA

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: