Sony će sutra prikazati nove igre za PlayStation 5 i 4

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Iz Sonyja su za sutra najavili novu epizodu State of Play emisije na kojoj nas čekaju najave novih igara i dodatni prikazi za one već najavljene.

Sutra, 25. 2. u 23 sata po našem vremenu, Sony će emitirati još jednu State of Play emisiju U 30 minuta, koliko bi program trebao trajati, planiraju prikazati deset igara koje stižu na PlayStation 5 i/ili na PlayStation 4 konzole. Neke od tih igara već su najavljene, ali bit će tu i nekoliko premijernih otkrivanja potpuno novih igara.

Od onoga što je već najavljeno svakako očekujemo vidjeti akcijski platformer Kena: Bridge of Spirits, a možda i Deathloop te Little Devil Inside. Od Sonyjevih igara vjerojatno će biti prikazan Returnal te Ratchet & Clank: Rift Apart, igre koje očekujemo unutar sljedeća tri mjeseca.

Iz Sonyja su poručili kako u ovom State of Playu neće biti nikakvog govora o hardveru, što znači da ne očekujete nove detalje o novom PlayStation VR-u ili o bilo kakvim ažuriranjima PlayStationa 5. Fokus je na igrama – 10 komada u 30 minuta.

State of Play će se moći pratiti na Twitchu i YouTubeu.

Izvor: hcl.hr

Share.

Leave A Reply