Dobra vijest za Splićane, Grad je osigurao sredstva za radne bilježnice, zbirke zadataka, likovne mape, kutije za tehnički i atlase

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mnoge roditelje osnovaca zanima hoće li Grad Split osigurati radne bilježnice i druge popratne materijale za osnovne škole kojima je osnivač, a njih je 29 u Splitu, kako je to i običavao proteklih godina. Školske udžbenike, kako je poznato, za osnovce osigurava resorno ministarstvo.

– Grad Split je u proračunu za 2022. godinu osigurao sredstva za sufinanciranje nabavke drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola s prebivalištem u Splitu. Drugi obrazovni materijali uključuju slijedeća nastavna sredstva: radne bilježnice, zbirke zadataka, kutije za tehnički odgoj, likovne mape, atlase i ostala sredstva koja su u pojedinim školama odabrana za ostvarivanje odgojno-obrazovnih ishoda utvrđenih predmetnim kurikulumom. Osnovne škole Grada Splita će do početka nastave u školskoj godini 2022./2023. nabaviti dio drugih obrazovnih materijala za sve upisane učenike. Nabavka onog dijela drugih obrazovnih materijala koji se ne budu mogli financirati sredstvima iz proračuna Grada Splita će ići na teret roditelja, a škole će obavijestiti roditelje koje druge obrazovne materijale će morati sami nabaviti – kazali su nam iz Grada Splita.

Koji su to ‘drugi obrazovni materijali’ nisu naveli.

izvor: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply