Dražen Zečić priprema spektakl na Žnjanu: “Uzbuđen sam što ću opet pjevati u svom gradu”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Dražen Zečić 21. lipnja zapjevat će na Žnjanu, na istom mjestu gdje je prije 23 godine pjevač s tri desetljeća glazbene karijere održao pred 20 tisuća duša. 
– Dugo me nije bilo, pjevao sam u splitskim klubovima, a prijatelji su me zamolili da napravim jedan koncert van diskoteka. Pokušavali smo to organizirati u splitskoj Areni, otkazali su nas nekoliko puta zbog korone, a ne znamo što nam nosi i ova jesen. Zato smo se odlučili na prvi dan ljeta i na Svjetski dan glazbe napraviti koncert na splitskom Žnjanu – iskren je bio na predstavljanju glazbenog spektakla danas u splitskom hotelu Amphora. Split je grad, veli Zečić, koji ga je poslao u svijet i zato je uzbuđen što će pjevati u svom gradu.
Koliko prijatelji “drže” do popularnog Zeke bilo je jasno da je putnik namjernik tek provirio u salu u hotelu jer na jednom mjestu slila se brojna ekipa koja dane provodi pred mikrofonom – od Mate Bulića, Alena Nižetića, Ivane Kovač, Ive Jagnjića, Tedija Spalata, Marka Škugora, Duška Kuliša i drugih. 
– Zečić i ja se poznajemo 35 godina, njegov srednji brat Ante i ja išli smo zajedno u tehničku školu. Stariji sam od njega pet godina, a upoznao sam ga kada je imao petnaestak godina. Poslije toga izrastao je u velikog glazbenika i čestitam mu na briljantnoj i dugoj karijeri koja traje. On je čovjek koji je veoma prijateljski nastrojen i druženja s njim su lijepa. To svi glazbenici znamo, bezbroj puta smo se podružili i nadam se da ćemo još puno puta – rekao je Jagnjić.
Da se radi o prvenstveno izvrsnoj osobi i čovjeku prvo je što je o Zečiću rekao Bulić.
– Dokazani je glazbenik i kantautor, ali čovjek koji voli i poštuje obitelj, prijatelje i sve što ga okružuje, eto, to je jedinstveni Zeko. Voli nogomet, tu se posvađamo i sve što ide uz to, ali to nas i spaja.
Svi vole Zeku, ali i njegove suhomesnate proizvode, uglas su govorili glazbenici od kojih će se tek dio pridružiti na pozornici na Žnjanu jer da svi prijatelji zapjevaju, koncert bi trajao sve skupa tjedan dana. Od onog važnog za reći je kako je brojka ulaznica ograničena pa za taj važan papirić treba požuriti.
izvor: dalmacijanews.hr

Share.

Leave A Reply