Izabrano novo vodstvo Domovinskog pokreta Splitsko-dalmatinske županije

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U podružnici Domovinskog pokreta Splitsko-dalmatinske županije provedeni su izbori na kojima su izabrani vodstvo i članovi predsjedništva županijske organizacije.  Za predsjednika podružnice izabran je predsjednik skupštine Splitsko-dalmatinske županije prof. Mate Šimundić, a za dopredsjednike Marko Žaja i Željko Primorac. Tajnik županijske organizacije je Davor Stipan. Novi članovi predsjedništva su:  Mislav Aračić, Jure Bodrožić, Ante Gotovac, Ana Gulić, Mario Jakić, Toni Karuza, Hrvoje Marušić, Josip Marović, Joško Pejković, Marija Rogač, Jelena Grgić i Josip Vuković. 

Izborima je nazočio i pomoćnik glavnog tajnika Domovinskog pokreta Josip Dabro, koji je obnašao dužnost povjerenika Domovinskog pokreta za Splitsko-dalmatinsku županiju.

Domovinski pokret u Splitsko dalmatinskoj županiji provodi intenzivno jačanje organizacija i osnivanje savjeta stranke kao ispomoć vodstvu stranke. U narednom razdoblju pred strankom je niz aktivnosti u kojima će se građanima predočiti projekti u suradnji s izvršnom vlasti u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Share.

Leave A Reply