Podrška projektu Zlatna vrpca – 7 maratona u 7 dana

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Grad Split u ime svih svojih građana uplatit će donaciju u iznosu od 10 tisuća kuna Dječjoj onkologiji Kliničkog-bolničkog centra Split i podržati projekt »ZLATNA VRPCA – 7 maratona u 7 dana«, novi poduhvat našeg sugrađanina Kristijana Sindika koji će u narednih sedam dana istrčati sedam maratona, od Splita do Tivta u Boki kotorskoj.

Start je sutra, 4. veljače na Svjetski dan borbe protiv raka, a prva dionica od Splita do Ruskamena počinje u 7 sati na Marjanskim vratima. Splitskom maratoncu Sindiku, trčeći od Banovine do Rive pridružit će se i gradonačelnik Andro Krstulović Opara, dajući tako i simbolično podršku cijelom projektu.

Svi možemo postati dio ove lijepe priče, kupnjom jednog kilometra po osobi.

Na ruti je ukupno na raspolaganju 295 kilometara (7 maratona) za koje možete izvršiti uplatu na račun odjela dječje onkologije KBC Split. Minimalna cijena jednog kilometra je 100 kuna, a mogu se uplatiti i veći iznosi u skladu s Vašim mogućnostima.

Svoju donaciju uplatite direktno na račun Dječje onkologije KBC-a Split na IBAN: HR1424070003106794371, otvoren u OTP banci d.d. Split.

Share.

Leave A Reply