Puljak: “S većinom u Gradskom vijeću, moći ćemo u sljedeće tri godine ostvariti ono što smo obećali”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Nakon premoćnog rezultata u odnosu na prvog pratitelja, obratio se Ivica Puljak, bivši, a sasvim izvjesno i novi gradonačelnik.
– Građani su odlučili i odabrali su red umjesto nereda, budućnost umjesto prošlosti. Ovo je važna pobjeda, prvenstveno za građane. Ako ostanu ovakvi rezultati, nadam se da ćemo potvrditi pobjedu u drugom krugu. Ostvarili smo i veliku pobjedu Gradskom vijeću i imat ćemo ovoga puta većinu kojom ćemo moći ono što smo obećali ostvariti u sljedeće tri godine. Sljedeće tri godine bit će preporod Splita.
Komentirao je i malenu izlaznost u Splitu.

– Izlaznost je mala u apsolutnim brojevima, ali kad pogledate izlaznost onih koji su nama dali glas bila je velika i ovime se srušio mit o izborima da mala izlaznost odgovara velikim strankama.
 
O mogućim koalicijima u Gradskom vijeću je rekao sljedeće:

– Pružit ćemo ruku onima kojima je Split važan, a to nisu Kerum i HDZ, pružit ćemo ruku da budemo partneri. Prvi potez će biti točno u podne kada ćemo sazvati sve pročelnike, direktore gradskih tvrtki i predočiti planove za razvoj u sljedeće tri godine.
 
Najavio je i korake po povratku na vlast…
 
– Prvi potez bit će donošenje odluka koje će su bile na čekanju recimo raspisivanje anketnog natječaja za Istočnu obalu i još nekih od projekata koji su se u međuvremenu odbili recimo projekt Dračevac, projekt Žnjan kada se vratimo u Banovinu.
 
izvor: dalmacijanews.hr
 

Share.

Leave A Reply