Splitskom gradonačelniku nije najbolje sjela demografska mjera HDZ-a: Povratak građana ne može se potaknuti novcem, niti se njihovo povjerenje može potkupiti s 200 tisuća kuna

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Premijer Andrej Plenković danas je prilikom posjeta građevinskoj tvrtki KFK u Rugvici komentirao mjeru “Biram Hrvatsku”. Riječ je o “nadgradnji mjera samozapošljavanja”, kazao je Plenković, a dodatnih 50 tisuća kuna poticaja dobili bi povratnici iz EU koji u Lijepoj Našoj žele otvoriti vlastiti biznis. Maksimalno bi tako za poslovni plan mogli dobiti 200 tisuća kuna.

No, splitski gradonačelnik Ivica Puljak smatra da se nitko zbog takve mjere u Lijepu Našu neće vratiti.

– U zemlju koja je besramno opustošena korupcijom i izgrađena po mjeri HDZ-a, nitko se neće vratiti zbog mjera koje taj isti HDZ nudi. Povratak građana ne može se potaknuti novcem, niti se njihovo povjerenje može potkupiti s 200 tisuća kuna. Građani Hrvatske zaslužuju puno više, a to je poštena vlast, s jasnom vizijom i znanjem, koja će im omogućiti da stvaraju i rade u svojoj zemlji. Činjenica da to nemaju u Hrvatskoj, glavni je razlog zbog kojeg iseljavaju i nikakva jednokratna financijska mjera poticaja to ne može nadomjestiti- napisao je Puljak na Facebooku.

Share.

Leave A Reply