Sveučilište u Splitu donijelo odluku o osnivanju Centra za cjeloživotno obrazovanje i upisnim kvotama u narednoj akademskoj godini

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Senat Sveučilišta u Splitu je danas izdao priopćenje u kojem je objavio neke od svojih odluka s posljednje sjednice. Između ostalog, potvrđen je izbor dvoje profesora Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, konkretno prof. dr. sc. Tamare Grujić te izv. prof. dr. sc. Damira Krstinića.

Senat je donio i Plan upisa studenata u prvu godinu preddiplomskog sveučilišnog, integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog te preddiplomskog stručnog studija u akademskoj godini 2022./2023. te Kalendar nastave u akademskoj godini 2022./2023.. Mijenja se i naziv novog studijskog programa zajedničkog studija Ekonomskog fakulteta u Splitu i Medicinskog fakulteta u Splitu iz poslijediplomski specijalistički studij Menadžment u zdravstvu u poslijediplomski specijalistički studij Menadžment zdravstvenih organizacija.

Raspisuje se i natječaj za upis studenata na poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Istraživanje u edukaciji u području prirodnih i tehničkih znanosti u akademskoj godini 2022./2023. na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu, a donesen je i Pravilnik o poslijediplomskom sveučilišnom studiju Primijenjene znanosti o moru. Josipa Ferri je izabrana za voditeljicu tog programa.

Senat je usvojio elaborat i donošenje odluke o osnivanju Centra za cjeloživotno obrazovanje Sveučilišta u Splitu te za njegovu voditeljicu odredio Moranu Koludrović. Donesen je Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o intelektualnom vlasništvu Sveučilišta u Splitu, a usvojeni Pravilnik o radu Ureda za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu te Pravilnik o upravljanju i raspolaganju sredstvima Fonda za zaštitu intelektualnog vlasništva Sveučilišta u Splitu.

izvor: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply