Kako smo ih nanjušili? Lako samo smo pratili vonj močvare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Scena je bila za pamćenje, novinari Dubravko Miličić i Pixsellov fotoreporter Igor Kralj, koji su ekskluzivno ulovili Zdravka Mamića i Damira Miškovića na tajnom sastanku u jednom zagrebačkom restoranu.

Frapirani izraz lica Zdravka Mamića dok je Miškoviću držao kaput govorio je sve. Prepoznao je ekipu iz 24.
Pa kak’ ste me samo nanjušili… – rekao je Mamić.

Lako. Možda je bio konobar. Možda je jedan od gostiju restorana dojavio nama u redakciju. Možda netko iz Mamićeva kruga ljudi druka okolo ili samo priča previše, a možda smo se tamo zatekli – slučajno.

U svakom slučaju, sportska priča dana, izuzetno značajna u raspletu situacije oko izbora predsjednika HNS-a, s ekskluzivnim fotografijama u ‘24sata’ i na našem portalu…

Mišković na sto muka

Nismo prisluškivali, nismo sjedili baš toliko blizu, ali jasno da je fotofiniš izbora predsjednika HNS-a tema razgovora – zašto bi inače Mišković hitno dojurio u Zagreb sastati se u četiri oka s ‘tatom’?

S fotografijama kako mu Mamić drži kaput, iz kojih je evidentno da su u jako dobrim odnosima, puno više problema mogao bi imati Mišković u Rijeci nego Mamić u Zagrebu. Zašto?

Prije svega zbog Armade. Mišković je na sto muka jer zbog navijača, koji ne podnose Davora Šukera, sve i da hoće ne bi smio dati glas Davoru Šukeru, a kombinacija s Darijem Šimićem mu ne paše jer ne želi prepustiti čvrstu poziciju unutar HNS-a splitskome Hajduku, koji zasad jedini javno podupire Šimićevu kandidaturu.

I to je sad pat pozicija za Miška kojem bi možda najviše odgovaralo da Šuker bude izabran, ali bez njegova glasa. Da ostane suzdržan ako je ikako moguće…

Pogledajte tko sve diže ruku u izborima za predsjednika, čast izuzecima poput Marijana Kustića ili Nenada Črnka, koji su dugogodišnji sportski djelatnici bez mrlje, bit će vam jasno sve što nije u redu s ovakvim HNS-om.

I zašto je ‘blatna kopačka’ favorit.

IZVOR:24sata.hr

Share.

Leave A Reply