HE IS BACK Ispovijest splitskog Mad Max: ‘Ups, zatvorilo me!’

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Po izlasku iz zatvora, splitski Mad Max objavio je video ispovijest o prometnim prekršajima, zatvorskoj kazni, ali i budućim planovima.

Adrian Petričević pozornost javnosti dobio je objavljivanjem snimke divlje vožnje splitskim ulicama. Osim što ga je “proslavila“, snimka ga je i puno koštala. Tijekom divlje vožnje napravio je više od 80 prometnih prekršaja čime je zaslužio, ali i odslužio zatvorsku kaznu u trajanju od mjesec dana, a trajno mu je oduzeta voljena “Suzana“. 

Nedavno je izašao iz zatvora, a na svom Youtube kanalu objavio je ispovijest o svojim nedjelima. Kako kaže, zadnja dva mjeseca bila su, blago rečeno, zanimljiva. 

Video je započeo pričom o razlozima pokretanja Youtube kanala, a želja mu je bila snimiti “najjači moto vlog na internetu“, jer su mu strani videi dosadni.

“Kupija opremu, čeka lip dan, sija na motor i iša se malo provozat…“


Kako kaže, vozio je malo brže, ali nije namjeravo oboriti rekord s najviše prekršaja u 20 minuta. Nikada mu nije bilo jasno zašto svi moto-vloggeri voze tako polako i dosadno po gradu, a da je odgovor saznao na teži način, svjestan je i sam.

Svoje prekršaje podijelio je na manje i veće, a tvrdi da većina motociklista tako vozi po gradu. Ali, samo je on objavio… Pod manje i relativno zanemarive prekršaje ubraja penjanje na nogostup, ubrzavanja i vožnju na stražnjem kotaču, a pod veće prekršaje ubraja prolaske kroz crveno i vožnju iznad 200 km/h.

Adrian naglašava da je ovakvom vožnjom ugrozio eventualno sebe, ali da takve stvari radi svakako samo kada procijeni da je okolina sigurna. Od suda je očekivao novčanu kaznu, a uslijedilo je iznenađenje – odmor na Bilicama. Jedno od iznenađenja je da je i u zatvorskoj ćeliji već poznat.

Najteže od svega mu je bilo što se nije mogao viđati s curom.

Kriva je kamera

Na njegovu vožnju ljudi su loše reagirali zbog širokokutne kamere zbog koje to sve izgleda puno brže nego uživo. Vlogove s motorima neće zasad snimati, ali planira biti aktivan youtuber. Trenutno mu je želja popraviti BMW Serije 3 E36, a smatra da mu policija ne može tek tako oduzeti imovinu, te bi mu trebali platiti vrijednost Suzane.

Čini se kako je Adrian u zatvoru baš uživao – stekao je prijatelje, gledao televiziju, odmarao,… a kako kaže, izgubio je jedino mjesec dana života.

 

Share.

Leave A Reply