Drama u Kninu: okršaj dvojice muškaraca završio pucnjavom u noćnom klubu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U srijedu navečer oko 20,30 sati došlo je do pucnjave u noćnom klubu u Kninu. Naime, zbog ranije narušenih odnosa, došlo je do verbalnog sukoba između 36-godišnjeg i 39-godišnjeg muškarca. Tri godine stariji Kninjanin potom je tjelesno napao i lakše ozlijedio svog mlađeg sugrađanima, nakon čega je izvadio pištolj i prema njemu ispalio tri hitca.

– Kriminalističkom istragom je utvrđeno da 39- godišnjak nije imao namjeru da ubije 36-godišnjaka.

Prilikom sukoba on je ispalio tri hitca u neposrednoj blizini 36-godišnjaka s ciljem da ga ustraši. Time je izazvao opasnost za njegov život i još troje ljudi koji su se nalazili u objektu,. Osumnjičeni 39-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku i protiv njega bit će podnesena kaznena prijava za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. Također, protiv njega bit će podnesen optužni prijedlog za prekršaj iz Zakona o oružju jer je pištolj ilegalno posjedovao.

Kaznena prijava podnijet će i protiv 36-godišnjaka zbog sumnji da je počinio kazneno djelo ozbiljne prijetnje upućene 39-godišnjaku prilikom njihova verbalnog sukoba – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

IZVOR: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply