INFLUENCERICA-UBOJICA IZ ALBANIJE: VOZEĆI 170 KILOMETARA NA SAT UBILA BRATA I SESTRU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Tko je rekao da automobili nisu oružje? Jesu, i to učinkovitiji od “pravog” oružja – onda kad u njima sjede nesmotreni, neodgovorni, bezobzirni vozači.

Hrvatsku je potresla prometna nesreća koja se dogodila na Jadranskoj magistrali u mjestu Ratac kod Dubrovnika. U njoj su poginuli 21-godišnji Stjepan i 19-godišnja Katarina Đerek, a vozačica koja je skrivila nesreću pretrpjela je lakše ozljede abdomena.

Do nesreće je došlo kada je 29-godišnja Albanka nepropisno pretjecala vozilo ispred sebe i frontalno se sudarila s automobilom u kojemu su bili brat i sestra. Prilikom prometne nesreće Albanka Klevisa Ymeri zadobila je lakše tjelesne ozljede, zbog čega je prebačena u Opću bolnicu Dubrovnik na odjel kirurgije.

Prema neslužbenim informacija kojima raspolaže Dubrovnik INsider, Ymeri je vozila gotovo 170 km/h u svom terencu BMW-u.

Nakon izlaska iz bolnice Ymeri je odmah uhićena te joj je određen istražni zatvor na prijedlog suca Županijskog suda u Dubrovniku.

“Radilo se o potpuno neopreznom pretjecanju u prometu i izazivanju prometne nesreće u kojoj su dvije mlade osobe smrtno stradale, čime je vozačica pokazala nepažnju i bezobzirnost u vožnji. Istražni zatvor određen joj je na 30 dana”, komentirao je slučaj sudac istrage i glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku Pero Miloglav za Dubrovnik INsider.

Share.

Leave A Reply