Sin visokog policijskog dužnosnika nakon prekida veze ubio djevojku

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kotorska policija raspisala je tjeralicu za Arsenijem Stanovićem, koji se sumnjiči da je u petak navečer ubio ukrajinsku državljanku Anastaziju Lašmanovu s kojom je donedavno bio u ljubavnoj vezi, potvrđeno je portalu CdM iz vrha policije.

Kako piše podgorička “Pobjeda”, Stanović je sin visokog policijskog službenika iz Kotora, prenosi Jutarnji list.

Policija je prikupila mnoštvo materijalnih dokaza koji ukazuju da iza zločina stoji osoba s kojom je Ukrajinka bila u dugogodišnjoj vezi, a među tragovima je, kako piše Pobjeda, i DNK osobe za koju se sumnja da je ubila Lašmanovu. Njezino tijelo policija je pronašla u petak navečer u njezinom stanu u Kotoru. Nalaz obdukcije je pokazao da je Anastazija Lašmanova brutalno ubijena.

Prema saznanjima CdM-a, ubojica ju je tupim predmetom više puta udario po glavi, a zatim ju je nekoliko puta izbo oštrim predmetom: – Stan u kojem je ubijena Ukrajinka bio je ispreturan, a krvi je bilo na sve strane, rekao je policijski izvor za portal CdM.

Ukrajinka je u Crnu Goru došla prije nekoliko godina i počela raditi kao konobarica. U kratkom roku ona je postala moćna i utjecajna osoba, a procjenjuje se da imovina kojom je raspolagala vrijedi desetke milijuna eura. Bila je direktorica tvrtke Sea trade, koja je prije tri godine kupila tivatski hotel Mimoza i na tom mjestu je izgrađen hotelski kompleks Perla.

Lašmanova je bila vlasnica salona ljepote Femme fatale koji se nalazi u hotelu Tre Canne u Budvi.

 

IZVOR: slobodnadalmcija.hr

Share.

Leave A Reply