Sinoć gorjeli kontejneri na više lokacija, planula i roleta u stanu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Županijski vatrogasni operativni centar Split izvijestio je o nizu intervencija sinoć. Na više su adresa gorjeli – kontejneri.

U 21.42 izbio je požar smeća u metalnom kontejneru u Zrinsko-frankopanskoj ulici. Intervenirala su tri vatrogasca JVP-a Split s jednim vozilom.

Oko 23.10 planula je roleta u stanu u Karamanovoj ulici. Interveniralo je šestero pripadnika JVP-a Split s jednim vozilom te tri vatrogasca DVD-a Split također s jednim vozilom. 

U 23.16 evidentiran je požar smeća u plastičnom kontejneru u Ulici A. B. Šimića. Na intervenciji su bila tri pripadnika JVP-a Split s jednim vozilom.  

Tri vatrogasca DVD-a Split bila su na intervenciji na parkingu kod Starog placa gdje je planuo metalni kontejner u 21.38. 

Par minuta kasnije evidentirana je intervencija u Teslinoj ulici. Tri vatrogasca DVD-a Split s jednim vozilom gasila su požar smeća u plastičnom i metalnom kontejneru. 

U izvješću je naveden i požar smeća u dvama plastičnim i trima metalnim kontejnerima te u jednoj plastičnoj kanti u 21.50 u Zrinsko-frankopanskoj ulici. Intervenirao je DVD Split, odnosno šestero vatrogasaca s vama vozilima. 

Oko 22 sata u potpunosti su izgorjela četiri plastična kontejnera na parkingu kod Starog placa, gorio je i jedan metalni. Tri su vatrogasca DVD-a Split s jednim vozilom gasila vatru. 

U evidenciji je naveden požar smeća u plastičnom i metalnom kontejneru na parkingu u Ličkoj ulici u 22.20. Intervenirala su tri pripadnika DVD-a Split s jednim vozilom. 

Požar smeća u plastičnom kontejneru u Ulici Hrvatske mornarice izbio je oko 2.30. Na intervenciji je bio DVD Split – jedno vozilo i tri vatrogasca.

Plastični kontejner u cijelosti je izgorio u Rendićevoj ulici oko 22.45. Na intervenciji su bila tri vatrogasca DVD-a Split s jednim vozilom. 

izvor: dalmatinskiportal.hr

Share.

Leave A Reply