Splićani besramno opljačkani na parkingu trgovačkog centra: Kupili smo potrepštine za nepokretnu majku, potrošili pet tisuća kuna, sve su nam odnijeli

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nepoznati počinitelj ili počinitelji u subotu su u večernjim satima orobili crveni automobil marke Volkswagen Golf II pun životnih potrepština koji je bio parkiran na vanjskom pješčanom parkingu ispred trgovačkog centra Mall of Split, piše Dalmacija danas.

Oštećeni su Dalmaciji danas rekli da su pljačkaši iz automobila otuđili raznu robu vrijednu više od pet tisuća kuna. Par je dodao da je roba trebala otići njihovoj bolesnoj majci, nepokretnoj dijabetičarki.

– Kupili smo potrepštine i lijekove iz Konzuma, Jyska i City Centra, sveukupno u vrijednosti višoj od 5.000 kuna. Radi se o hrani, lijekovima, posteljini, božićnom drvcetu i dioptrijskim naočalama. Sve su nam odnijeli. Sve kese koje su bile u automobilu. Čak i prenatal tablete za trudnoću. Ostavili su nam samo WC papir – rekli su oštećeni.

Pljačka se navodno dogodila dok je par u trgovačkom centru dovršavao kupovinu.

Dalmacija danas piše da su nepoznati počinitelji automobil s robom otvorili te da na njemu nisu uočeni vidljivi tragovi provale.

Par je krađu prijavio policiji.

Share.

Leave A Reply