‘I onda se ljute kad ih zovu uhljebima’: Šibenik već dva tjedna ‘korona free’, županija i dalje ne prima stranke

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

– Pošto sve normalno radi već neko vrime, misla sam da i matični ured normalno radi. Kad ono na vratima me danas dočeka natpis da i dalje ne rade sa strankama, a korone u Šibeniku nema već neko vrime. I onda se ljute kad ih zovu uhljebima, požalila se portalu ŠibenikIN gospođa Nataša koja posao u matičnom uredu danas nije uspjela obaviti

Zašto i dalje ne primaju stranke pitali su u Uredu župana budući da su poslove državne uprave od početka godine preuzele županije.

– Odluku o neprimanju stranaka još nismo stavili van snage, iako smo razmišljali o tome i vjerojatno ćemo kroz sljedeći tjedan donijeti tu odluku. Dakle, na snazi je i dalje odluka da sve ide elektronskim putem osim u iznimnim slučajevima u kojima stranke mogu doći uz prethodnu najavu i poštivanje epidemioloških uvjeta, odgovorili su iz Ureda župana kada smo ih pitali zašto i dalje ne primaju stranke. 

Da u Šibensko-kninskoj županiji više nema aktivnih slučajeva koronavirusa, Stožer civilne zaštite objavio je 28. svibnja, a novozaraženih prije toga nije bilo dva tjedna zaredom. 

Za razliku od Županije, u svim upravnim tijelima Grada Šibenika stranke ponovno primaju još od 11. svibnja

 

Share.

Leave A Reply