Kod 52-godišnjaka, koji je uhićen radi obiteljskog nasilja na području Klisa, pronađene su automatska i lovačka puška, te bejzbol palica

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Policijski službenici Policijske postaje Solin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom, koji je sinoć uhićen radi obiteljskog nasilja, počinjenog na području Klisa.

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga kuće, užeg i šireg mjesta događaja, kojom prilikom je pronađena automatska puška s okvirom u kojem se nalazilo 10 komada pripadajućeg streljiva, zatim lovačka puška, 28 komada različitog streljiva i drvena (bejzbol) palica, za koje je utvrđena sumnja da pripadaju 52-godišnjaku.

Protiv njega se podnosi kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, te optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz Zakona o oružju. Tijekom večeri bit će doveden u pritvorsku policijsku jedinicu.

Preuzeto sa: DALMATINSKI PORTAL

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: