Svjedoci brutalnog premlaćivanja 18-godišnjakinje kojoj su liječnici morali ‘krpati’ lice

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

– To se nije moglo gledati. Činilo se da traje cijelu vječnost. On je toj djevojci valjda pola sata udarao glavom o umivaonik. O silini udaraca dovoljno govori činjenica da se umivaonik na kraju razbio – kazali su očevidci koji su u srijedu, 13. lipnja, svjedočili brutalnom premlaćivanju 18-godišnje Zadranke u kafiću, u Ulici Benka Benkovića, na zadarskoj Meladi.

Djevojku je iz lokve krvi i s teškim tjelesnim ozljedama glave izvukla djelatnica kafića i jedan od gostiju, što je i snimljeno nadzornim kamerama, a njezin napadač 31-godišnji Zadranin D.K. pobjegao je s lica mjesta.

Policija ga je uhitila dan nakon incidenta, te je pod sumnjom da je brutalno pretukao 18-godišnju Zadranku zadržan u pritvoru Istražnog zatvora u Zadru. Tužiteljstvo mu je na prijedlog suca istrage odredilo jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, koje je počinio nakon kraće razmirice oko 22 sata u lokalnom kafiću.

Prema pričama očevidaca, D.K. je bivšu djevojku najprije verbalno a onda i fizički napao, navodno zbog ljubomore. U bolnici su liječnici doslovce “krpali” njezino lice zbog teških ozljeda te pedalj velike rasjekotine od oka prema nosu.

“Bile su to jako teške ozljede glave, djevojci su rane šivane i na licu. Nakon nekoliko dana otpuštena je na kućnu njegu” – kazali su nam na Odjelu kirurgije zadarske Opće bolnice.

Zadranin je inače otprije poznat policiji po kaznenim djelima nasilničke prirode. Navodno je već jednu djevojku pretukao na način da joj je izbio zube.

– Protiv 31-godišnjaka podignuta je kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnji – rekao je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.

Pretučena djevojka je nakon napada objavila šokantne fotografije svojih ozljeda na društvenim mrežama. O cijelom događaju nije htjela javno govoriti, zbog straha za svoj život.

Fotografije su na društvenim mrežama objavile i njezine prijateljice. Na fotografijama se vidi kako leži na bolničkom krevetu, a cijelo tijelo i odjeća su joj umrljani krvlju.

D.K. je poznat kao redoviti gost zadarskih teretana. Na fotografijama koje je objavio na svom profilu na Facebooku ima debeli zlatni lančić oko vrata i u društvu je jednako izbildanih prijatelja. Među tim slikama ima i onih u skupim automobilima i na brzim motociklima. Zašto se odlučio tako brutalno “obračunati” s bivšom djevojkom pokazat će kriminalistička istraga.

IZVOR: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply