Vesna Pisarović i Zlatko Pejaković u Splitu, Maja Šuput u Trogiru, Giuliano i Cvek zabavljaju Šibenčane

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ulazak u mjesec prosinac ove je godine rezerviran za početak blagdanskog šušura. Diljem Dalmacije u petak kreće adventski program kao dostojan završetak 2023. ljeta Gospodnjeg, u vrijeme kada se i ljudi zbližuju, a u prvi plan dođe zajedništvo i sreća.

Vesna Pisarović će nastupiti na prvom koncertu Adventske fjere u Splitu koja se održava na dobro poznatom prostoru zone Kolur-Zvončac. Organizatori su natkrili velik dio zone kako najavljena kiša ne bi omela Splićanke i Splićane pri uživanju u hitovima jedne od najpoznatijih domaćih pjevačica.

Na drugom kraju grada Splita, na otvaranju Advent parka Mertojak, pjevat će Zlatko Pejaković.

Službeno otvaranje Adventa u Sinju je u subotu, ali već danas u Gradskom kinu u Sinju predstava “Pometeni” u kojoj igraju sinjski glumci amateri Bruno Barać, Tonći Bandalo i Stipe Bilokapić. Predstava se igra od 20 sati.

Advent u Kaštelima, u okviru Božićnog grada, otvorit će grupa VIVA, na Trgu Petra Zoranića u Zadru Gina i The Gee’ Gee’ pjevaju od 21 sat.

U isto vrijeme otvorit će se Zimska Adventura na Trgu Ivana Pavla II u Trogiru uz nastup Maje Šuput.

Šibeniku će se pjevati i plesati na dvije lokacije. Giuliano i Diktatori sviraju ispred hotela Jadran od 20 sati, sat vremena kasnije najavljen je koncert Matije Cveka i The Funkensteinsa u Perivoju Roberta Visianija.

izvor: dalmacijanews.hr

Share.

Leave A Reply