NIKOLIČIOUS DAO OSTAVKU, NAVIJAČI NE MOGU PREBOLJETI DAMBRAUSKASA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

NIKOLIČIUS DAO OSTAVKU, NAVIJAČI NE MOGU PREBOLJETI DAMBRAUSKASA

Mnogi navijači Hajduka slažu se da je otkaz Dambrauskasu bio najveća greška otišlog predsjednika Jakobušića. Naime, on je bez ikakvih argumenata smatrao da je baš Leko pravi trener koji je na klupi izdžao samo 10 mjeseci.

Serija potresa na Poljudu se nastavlja, nakon odlaska trenera Mislava Karoglana i predsjednika Lukše Jakobušića, na izlaznim vratima je i sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

 

Danas je Nikoličius podnio ostavku vršiteljici dužnosti predsjednice Uprave Marinki Akrap i članu Uprave Ivanu Matani.

 

– Odluku o ostavci na kraju aktualne sezone donio sam jer sam uvjeren kako je to jedino profesionalno, ispravno i moralno u ovom trenutku budući da snosim odgovornost za sportski segment kluba, odnosno rezultatski neuspjeh u ovoj sezoni. U dogovoru s Upravom Kluba mjesto sportskog direktora ću napustiti nakon završetka sezone jer mislim da ovu sezonu trebam iznijeti do kraja zajedno s igračima i ostatkom stručnog stožera, izjavio je Nikoličius između ostalog.

 

Kako doznajemo, članovi Nadzornog odbora Hajduka nisu nezadovoljni njegovim radom i učinkom, naprotiv. Vjeruju kako bi njegov ostanak bio dobar za Hajduk, no to je sada u ingerenciji novog predsjednika uprave. Uglavnom, želja sada postoji da novi predsjednik pokuša s Nikoličiusom ispregovarati ostanak.

Share.

Leave A Reply