Odgađa se utakmica Hajduk-Gorica

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Odgađa se utakmica 4. kola SuperSport HNL, Hajduk – Gorica, koja se trebala odigrati u nedjelju 7. kolovoza 2022. godine. 

Odlukom UEFA-e, uzvratna utakmica 3. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu, Vitoria SC – Hajduk, odigrat će se 10. kolovoza umjesto 11. kolovoza. S obzirom da je prva utakmica, Hajduk – Vitoria SC, na rasporedu u redovitom UEFA terminu, u četvrtak 4. kolovoza u 21 sat, igranje prvenstvene utakmice Hajduk – Gorica u planiranom terminu (7. kolovoza), dovelo bi momčad HNK Hajduk u situaciju da nemaju optimalne uvjete za pripremu i odigravanje UEFA utakmice na gostovanju u Portugalu, te smatram opravdanim da se utakmica Hajduk – Gorica odgodi po službenoj dužnosti i tako momčadi HNK Hajduk omogući kvalitetnija priprema za ostvarenje pozitivnog rezultata u kvalifikacijama za UEFA Konferencijsku ligu – napisao je u odluci povjerenik za natjecanje Josip Brezni

Novi termin odigravanja utakmice odredit će se sukladno odredbama Propozicija natjecanja ovisno o mogućim slobodnim terminima i ostvarenim rezultatima klubova u nastupima u UEFA natjecanju. 

izvor: hajduk.hr

Share.

Leave A Reply