Točno godinu dana od početka projekta ‘Za sva vrimena’

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na jučerašnji dan prije točno godinu dana, izabrana generacija navijača Hajduka ‘narušila’ je svakodnevnicu na splitskom FESB-u stvarajući jedan od emotivnijih i najgledanijih navijačkih video uradaka još od proslave 100 godina Kluba.

Malo je navijača koji su ostali ravnodušni na sliku s FESB-a i početka ključnog projekta  otkup dionica  naziva ‘Za sva vrimena’.

Iza emocije na videu krije se ideja Hajduka, Kluba u vlasništvu svojih navijača, običnih ljudi koji neizmjerno vole svoj Klub i koji vjeruju kako mi sami možemo i hoćemo vratit Hajduk gdje mu je mjesto.

Tog 13.06.2017. oko 500 navijača spontano je na kraju prezentacije novog projekta otkupa dionica počelo pjevati neslužbenu navijačku himnu zadnjih godina – pjesmu Zbog jedne ljubavi. 

Nakon prezentacije, njih preko 200 odmah se uključilo u projekt ‘Za sva vremena’, kako mjesečnim donacijama putem trajnog naloga, tako i putem jednokratne godišnje uplate.

Tada započeti projekt ‘Za sva vrimena’ trajnog je karaktera i još uvijek je u tijeku. Ova izabrana generacija ima priliku učiniti Hajduk klubom u vlasništvu navijača, neraskidivo povezanog s onim što ga i čini posebnim – svojim navijačima, odnosno članovima.

Ovako je to izgledalo na početku projekta prije točno godinu dana:

IZVOR: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply