VIJEST S POLJUDA: Do ulaznica za derbi s Dinamom mogu samo članovi!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Broj članova Hajduka raste iz dana u dan, a u ovom trenutku više od 55 000 članova iskazalo je pripadnost klubu.

Baš zato ulaznice za utakmicu s Dinamom mogu kupiti isključivo članovi Kluba, po uzoru na brojne klubove u svijetu.

– Kao Klub koji baštini članstvo i živi ga u ovim danima jače nego ikad odlučili smo jasno pokazati da su upravo članovi srce našeg kluba i kako uistinu vrijedi izreka da je navijač Hajduka ujedno i član Hajduka. Upravo zato, derbi na Poljudu mogu gledati oni koji imaju pretplatu te članovi s kupljenom ulaznicom – najavila je veliku vijest za sve navijače, članica Uprave Marinka Akrap.

Već sada broj članova prilično premašuje puni kapacitet Poljuda, a ovom odlukom će se brojka značajno povećati čime će se po brojnosti članstva Hajduk približiti i najvećim članskim klubovima na svijetu.

– Hajduk trenutno ima rekordan broj članova i tu brojku možemo ponosno istaknuti i uspoređivati s bilo kojim klubom u svijetu. Odluka da ulaznice mogu kupiti samo članovi Hajduka praksa je kakva postoji u brojnim europskim klubovima. Vjerujemo da će navijači Hajduka prepoznati to kao privilegiju te da će u narednim danima značajno rasti broj članova, ali i broj prodanih ulaznica. Očekujemo i veselimo se prepunom Poljudu članova i pretplatnika – kazao je voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić.

Ako sve ulaznice kojim slučajem ne budu prodane do dana utakmice, bit će puštene u slobodnu prodaju na sam dan odigravanja utakmice.

Kako bi navijači što lakše stigli do ulaznice i kako bi izbjegli gužve postoji mogućnost online kupovine, za koju je potreban kod pomoću kojega se potvrđuje članstvo. 

izvor: dalmatinskiportal.hr

Share.

Leave A Reply