Drama u Zagrebu: Opkoljeni ulazi u zgradu, traži se čovjek koji je jutros pucao iz kalašnjikova!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

NOVO 13.24 – Vrtić je i dalje zatvoren dok traju pregovori s osumnjičenikom za pucnjavu. Doznajemo da je ispred zgrade došla policijska marica.

13.15 – Policija je konačno locirala čovjeka koji je pucao. On se nalazi u Šišićevoj ulici na broju 16 i trenutačno traju pregovori.

12.45 – Trenutačno se ništa ne događa ispred zgrade u Šišićevoj. Specijalci su u zgradi, ostali su se sklonili od kiše, a na mjesto događaja došli su Pavle Kalinić i Ivica Lovrić.

12.35 -Specijalci s dugim cijevima češljaju cijelu zgradu, navodno je pucano s četvrtog kata, ali još se ne zna u kojem ulazu. Ispalio je nekoliko pojedinačnih hitaca i dva kratka rafala.

12.25 – U Šišićevoj ulici na terenu je i obična policija, ali i interventna. Opkoljeni su ulazi u zgradu, ali čini se da policija još uvijek ne zna odakle se pucalo.

Pretpostavlja se da je čovjek pucao iz kalašnjikova, rafali su se čuli u dva navrata. Svjedoci nam kažu da se nakon rafala čuo plač djece iz obližnjeg vrtića, ali čini se da nema ozlijeđenih. Nakon pucnjave sva djeca su povučena u prostorije vrtića.

Policija je dobila dojavu da je u petak između 10.30 i 11 sati u zagrebačkom kvartu Utrine došlo do pucnjave, potvrdili su za Jutarnji.hr iz Policijske uprave Zagrebačke.

– Odmah po dojavi policijski službenici su izašli na teren gdje pokušavaju utvrditi što se dogodilo, rekli su kratko iz policije.

IZVOR: jutarnji.hr

Share.

Leave A Reply