Nepregledna kolona na posljednjem ispraćaju tragično stradalog malonogometaša

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na zagrebačkom Mirogoju u četvrtak poslijepodne održan je posljednji ispraćaj tragično preminulog Matije Capara (34), jednog od najboljih malonogometaša koje je Hrvatska ikad imala i trenera iz malonogometnog kluba Futsal Dinamo.

Sprovod istinske legende hrvatskog futsala privukao je brojne prijatelje, sportske djelatnike kao i sve one koji su željeli odati mu počast, piše Jutarnji list.

Matija Capar poginuo je u strašnoj nesreći na 17. kilometru autoceste A1 u ponedjeljak u 1.30 sati. Osim njega, život je izgubio i član kuba Oskar Kadrnka (15), čiji je posljednji ispraćaj najavljen za petak.

“Oskar i Matija bili su pravi sportaši, zaljubljenici u Dinamo, a mi ćemo ih uvijek pamtiti po njihovoj dobroti te sportskim uspjesima i zalaganjima na terenu. Zato organiziramo i sportski oproštaj od naša dva prerano preminula igrača koji će se održati na stadionu SRC Šalata (19.6.) s početkom u 18 sati. Na ovom događaju nastupit će dvije ekipe iz Šibenika, grada u kojem su Oskar i Matija ispisali svoje zadnje futsal uspjehe. Kadetska ekipa našeg Oskara ugostit će MNK Crnicu, domaćina turnira s kojeg su se dečki vraćali, dok će seniorska ekipa Futsal Dinama ugostiti MNK Šibenik 1983, novog drugoligaša s Juga,” poručili su prije nekoliko dana iz Futsal Dinama.

Ulaznice će se moći kupiti od ponedjeljka 11. lipnja u KND BBB (Ilica 37), a sav prihod bit će doniran obiteljima tragično preminulih sportaša.

IZVOR: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply