Pogledajte hrpu novih materijala iz Cyberpunka 2077, zadnji put prije izlaska igre

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Zadnja epizoda Night City Wirea donijela nam je još malo gameplaya iz Cyberpunka 2077, prezentaciju lika Johnnyja Silverhanda te djelić glazbe kroz radio postaje koje ćemo moći slušati u igri.

Ovaj put za ozbiljno – Cyberpunk 2077 je spreman i neće biti odgode. CD Projekt RED upravo je emitirao posljednju epizodu svog Night City Wirea, otkrili su kako neki već igraju igru te su lansirali do sada najiscrpniji pogled na sve ono što ćemo moći raditi u igri. Prvo su se fokusirali na zvijezdu – Keanua Reevesa u ulozi Johnnyja Silverhanda, lika s kojim će protagonist V dijeliti svijest. Keanu tvrdi kako mu je iskustvo snimanja glume za Cyberpunk 2077 bilo izvrsno te kaže kako nijedna druga igra ne izgleda poput Cyberpunka 2077. To mu je valjda u ugovoru.

Pričalo se također o glazbi koja je snimljena za igru, spominje se preko sedam sati materijala različitih autora i izvođača. Šest skladbi za igru moći ćemo čuti još danas na streaming servisima. Zgodna stvar za one koji budu streamali igru jest to da će se u opcijama moći isključiti glazba čija bi reprodukcija mogla biti sporna tijekom streama.

Na kraju finalne epizode dobili smo detaljan pogled na gameplay s nekim novim kadrovima te rekapitulacijom poznatih činjenica za one koji su do sada sjedili na ušima. Ima tu ronjenja, vožnje na vrtuljku, hakiranja tuđih umova i još hrpe toga. Strpimo se dakle još malo – još je 20 dana ostalo do izlaska igre.

Izvor: hcl.hr

Share.

Leave A Reply