Pogledajte zastrašujući video: zagrebački vatrogasci snimili borbu s vatrenom buktinjom u zgradi u centru grada

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Iza većine stanara višekatnice na zagrebačkoj Selskoj cesti je probdjevena noć. Naime, oko 1.45 sati noćas pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima izbio je požar u stanu na 7. katu zgrade u vlasništvu Marija M.

 

Vatrena stihija vrlo je brzo počela divljati stanom, a prvi se u koštac s buktinjom uhvatio sam vlasnik plamtećeg stana, kako doznajemo, i to pomoću opreme za gašenje iz zidnog hidranta unutarnje hidrantske mreže.

Požar je u stanu od 50-ak kvadrata uništio kuhinju, blagavaonicu te dnevni boravak, ali i dio krovne instrukcije s limom, dok su dvije sobe i kupaonica začađene. No to nije sve, jer je voda koja je u isto vrijeme gasila vatru, slijevala se niz zidove te kroz podove u stan ispod, na 6. katu, u vlasništvu Andreje H.

Vatrogasci su vrlo brzo stigli na mjesto intervencije, njih 13 sa tri vatrogasna vozila. I spriječili su daljnje širenje požara.

Sreća u nesreći je da ozlijeđenih osoba nije bilo, a točan uzrok požara doznat će se po dovršetku policijskog očevida koji je u tijeku.

IZVOR: jutarnji.hr

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: