Sony potvrdio koje PlayStation 5 ekskluzive stižu prije, a koje kasnije

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sony je povodom skorog izlaska PlayStationa 5 na teritoriju Sjeverne Amerike lansirao promotivni spot, otkrivši termine izlaska nekih PS5 igara.

 

Sony u novom promotivnom spotu za PlayStation 5 igrače poziva na istraživanje novi svjetova, dostupnih preko PlayStation 5 konzole. Među istaknutim ekskluzivama pokazuju Spider-Man: Miles Moralesa i Demon’s Souls koji će biti dostupni od sutra, ali i neke koje će se igrati u 2021.

Doznali smo tako da će u prvoj polovici sljedeće godine, dakle do sedmog mjeseca, na PlayStation 5 konzolu doći Gran Turismo 7 (o tome se već šuškalo – sad je potvrđeno), Ratchet & Clank: Rift Apart te Returnal. Za drugu polovicu 2021. rezerviran je Horizon Forbidden West. Ranije najavljeni God of War: Ragnarok, koji se isto tako očekuje u 2021., nije spomenut u ovom videu.

Naravno, ovo su samo okvirno planirani termini za spomenute igre, u idealnom slučaju. Kako to obično biva, moguće je da Sony nekim igrama odgodi izlazak, s obzirom da nitko još ne zna kako će se razvijati pandemija COVID-19 u nadolazećim mjesecima.

Izvor: hcl.hr

Share.

Leave A Reply