Strava u Hampovici: Mladić je poginuo, a auto se prepolovio…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U stravičnoj prometnoj nesreći u četvrtak oko 22.30 sati u Hampovici poginuo je mladić (28) iz istog mjesta, koji je upravljao VW Golfom koprivničkih registracija.  Stradao je navodno svega nekoliko stotina metara od kuće u kojoj je živio.

Do nesreće je došlo, navode iz koprivničke policije koja je obavila očevid, uslijed neprilagođene brzine. Vozač je Golfom u ulici Šimuna Pandura ispred kućnog broja 112. sletio van kolnika, udario u prilazni most, prometni znak i betonski stup električne mreže, kojeg je potom i srušio. Vozač je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.

Očevidom je na mjestu događaja rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Koprivnici. Zbog očevida promet se odvijao naizmjenično jednim prometnim trakom. Đurđevačka će policija o prometnoj nesreći dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

O kakvoj je silini udarca riječ najbolje pokazuju fotografije koje su objavljene na Facebooku. Automobil je od siline udarca potpuno smrskan i neprepoznatljiv, te se pri slijetanju s ceste zabio u betonski stup i srušio ga. Autom se pritom praktički prepolovio.

Preuzeto sa: 24SATA

Share.

Leave A Reply

%d bloggers like this: