U Francuskoj je ukradena čitava paleta PlayStation 5 konzola

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Francuskoj se ovoga tjedna dogodio incident u kojemu je nekoliko lopova otuđilo veći broj komada PlayStation 5 konzola.

PlayStation 5 konzola trenutno je među najtraženijim proizvodima na tržištu. Interes kupaca za novom generacijom PlayStationa je velik, a nisu osigurane dovoljne količine za sve koji bi si htjeli priuštiti konzolu. Takva će situacija potrajati još neko vrijeme, a samim time sve češće ćemo slušati o incidentima vezanim uz PS5 konzole.

Brojni kupci su se požalili kako im je tvrtka Amazon dostavila krive pakete, a sada se sumnja na to da dostavljači možda kradu konzole. Međutim, do sada najveća krađa nema veze s Amazonom nego s dostavljačkom tvrtkom FedEx, čije je skladište u francuskom gradu Genas prekjučer opljačkano, prenosi portal en24news. Prema izjavama svjedoka, nekoliko je kradljivaca uletjelo u skladište noseći kirurške maske te su ciljano ukrali čitave palete s PlayStation 5 konzolama.

Nije otkriveno koja je količina PS5 konzola otuđena. Policija još uvijek traga za počiniteljima ovog zločina, a zastrašene zaposlenike FedExa obrađuju psiholozi. Pretpostavka je da lopovi nisu otuđili konzole kako bi igrali Demon’s Souls pa će policija zasigurno promatrati oglasnike na kojima se PS5 prodaje po suludo visokim cijenama.

Izvor: hcl.hr

Share.

Leave A Reply