Dok se cijeli Split smije urnebesnom parkiranju na Kampusu, vozačima zarobljenih automobila se vjerojatno plače.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Budući akademski građani ponekad zabrinjavaju svojim rješenjima”, komentar je koji je objavljen uz fotografiju parkiranih automobila na splitskom kampusu.

Administratori Facebook stranice “Prometne zgode i nezgode” svakodnevno ukazuju na prometne apsurde, a kad se ‘naslaže’ tri reda parkiranih automobila, takvo nešto se mora zabilježiti. U pozadini uključite glazbu popularnog crtanog filma “A je to” i upotpunit ćete dojam apsurda kojim obiluje ova fotografija.

U slučaju da među vozilima ne postoji nekakav kolegijalni dogovor, primjerice ‘spuštena’ ručna kočnica kako bi odgurali jedan drugog i oslobodili prolaz, onda bi vozači cijelog reda automobila mogli pješačiti do parkirališta pauk-službe na Pujankama.

Ovdje više neće biti važno tko je u pravu a tko u krivu. Jedno je sigurno, srednji red auta je sigurno tu bio prvi, ali ne vrijedi im puno što su oni u pravu, ako će morati čekati pauk vozilo kako bi se mogli izvući iz kaotične situacije koju su izazvali neodgovorni i vrlo loši vozači.  

Nije ovo prvi put da se baš na ovom parkiralištu ljudi nesavjesno parkiraju i sprječavaju prolaz drugima, a očito neće biti niti zadnji.

Share.

Leave A Reply