GOTOVO S PARTIJANJEM NA PLAŽI: Na Bačvicama policajci i redari civilne zaštite

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prizori s Bačvica – buka, uništavanje, divljanje, otpad i smrad bi mogli uskoro biti stvar prošlosti. Barem tako vjeruje direktorica koncesionara tvrtke Bačvica plaže, Danijela Vukman. Samo uz dodatnu pomoć policajaca i lokalnog stožera civilne zaštite.

– Upravo sam u kontaktu s policijskim službenicima, bit će dodatni angažman večeras i sutra i sve dok se situacija ne riješi. Jednako tako, i civilne zaštite koja treba reagirati zbog epidemioloških mjera. Zaista se nadam da ćemo na taj način riješiti problem kroz nekoliko dana – kaže nam.

Navodi nam da se uglavnom radi o ‘partijanju’ gostiju koji se nakon zatvaranja kafića i klubova u ponoć premjeste ponajprije  na plažu na Bačvicama jer je najbliža. Ove godine i stanovnici Bačvica trpe nesnosnu buku, jaču nego prethodnih godina jer se život iz barova i klubova preselio praktički na ulicu. 

Upitali smo Vukman razmišljaju li o angažiranju redara zbog takvih okolnosti.

– Svjesni smo problema, ali nažalost, sa zaštitarima ne bismo ništa riješili jer oni nemaju ovlasti djelovati. Jedino što nam preostaje i s čim mislim da ćemo uspjeti je policijska ophodnja i dodatni angažman civilne zaštite – zaključila je.

izvor: dalmatinskiportal.hr

Share.

Leave A Reply