Grad Split uređuje sportska igrališta: stižu kavezi i umjetna trava za mali balun

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Grad Split odlučio je osvježiti sportska igrališta na svom području, te je na svojim stranicama raspisao nekoliko javnih poziva za dostavu ponuda za uređenje istih.

Tako će se u skoro vrijeme urediti igrališta s umjetnom travom na Bačvicama, Blatinama – Škrapama, Bolu, Brdima, Kocunaru, Mejama, Mejašima, Mertojaku, Neslanovcu, Ravnim Njivama, Trsteniku, Varošu, Srinjinama i Žrnovnici. Vrijednost radova je 70 tisuća kuna (bez PDV-a), a svi zainteresirani izvođači trebaju se javiti na natječaj do 16. listopada 2020. godine.

Metalne zaštitne ograde dobit će športska igrališta pri kotarevima i mjesnim odborima Visoka, Split 3, Sitno Donje, Pujanke, Ravne Njive i Plokite. Ovi radovi koštat će 390 tisuća kuna (bez PDV-a), a rok za dostavu ponuda je 15. listopada.

Teren za mali balun pri ŠRC Blatine Škrape dobit će “kavez” za što je osigurano 64 tisuće kuna (bez PDV-a), a rok za prijavu je 15. listopada. Novu elastičnu sportsku podlogu dobit će igrališta ŠRC Visoka, GK Pujanke i GK Žnjan, što će koštati 199 tisuća kuna. Rok za zainteresirane je 14. listopada.

Nova umjetna trava ‘posadit’ će se na igralištima ŠRC Kman, ŠRC Kamen, ŠRC Visoka, ŠRC Sitno Donje, te u ‘kavezu’ za mali nogomet pri ŠRC Blatine Škrape. Za potonje radove predviđeno je 499 tisuća kuna (bez PDV-a), a rok za dostavu ponuda je 14. listopada.

Konačno, ista svota osigurana je za uređenje svlačionica i prostora pri Nogometnom klubu Poljičanin – Srinjine, a izvođači se trebaju javiti do 16. listopada ove godine.

izvor: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply