Gradonačelnik Ivica Puljak šokirao zakupce – poništio natječaj iz ožujka u kojem su se davali gradski poslovni prostori u zakup!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gradonačelnik Splita Ivica Puljak i njegov zamjenik Antonio Kuzmanić održali su sastanak s članovima Komisije za zakup i prodaju gradskih nekretnina s ciljem revidiranja statusa Natječaja za davanje u zakup poslovnih prostora u gradskom vlasništvu.

Natječaj je, podsjetimo, objavljen 23. ožujka 2021. i nije okončan, odnosno nije donesen Zaključak o odabiru najpovoljnijih ponuditelja.

– Analizirajući dokumentaciju uočene su određene manjkavosti i nedorečenosti u samom tekstu Natječaja, stoga su gradonačelnik Puljak i zamjenik Kuzmanić zatražili obustavu istog te kvalitetnu pripremu i objavu novog Natječaja, koji mora biti jasan, nedvosmislen i transparentan, u što skorijem roku – poručili su iz Grada.

Na sastanku se raspravljalo i o cijenama jamčevine, mogućnostima prigovora te proširenju definicije namjene poslovnih prostora, a rasprava je pokrenuta, kažu iz Grada, u cilju što kvalitetnijeg i održivijeg redefiniranja uvjeta davanja u zakup i korištenja gradskih prostora. U pripremi je novi natječaj koji će u skorom razdoblju biti objavljen i finaliziran.

izvor: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply