GUŽVE NA POLICIJSKIM ŠALTERIMA Splićani brojeve uzmu prije 6 sati ujutro, ali ni do podne ne uspiju predignuti dokumente

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Iako je PU splitsko-dalmatinska u subotu organizirala dodatan dan za preuzimanje dokumenata jučer su se ponovno stvarale nesnosne gužve na šalterima. Čitatelji nam se žale kako ljudi dolaze prije 6 sati ujutro da bi uzeli broj, ali ni podne ne stignu predignuti dokumente. 

Iz policije kažu da trenutačno dnevno prime oko 400 građana koji dokumente mogu predignuti na četiri šaltera, a objasnili su i zbog čega ne mogu organizirati rad u dvije smjene.

– U ovom trenutku broj službenika nam je reduciran zbog objektivnih razloga, radi čega nismo u mogućnosti organizirati rad upravnih poslova u poslijepodnevnoj smjeni. Međutim, u tijeku su postupci kojim ćemo povećati broj službenika raspoređenih na upravnim poslovima i nadamo da se da ćemo tada biti u mogućnosti ponovno organizirati rad u dvije smjene – stoji u odgovoru policije.

Građani se žale i kako redomat na webu ne radi baš najbolje, ali policija tvrdi da aplikacija uredno radi.

– Ako su svi termini zauzeti toga dana, potrebno je pričekati sutrašnji dan kad se otvara sljedeći dan za rezervaciju termina – poručuju iz policije.

Kako bi barem malo smanjili gužve do sada su dva puta organizirali rad subotom, a to misle činiti i u buduće, ali za sada još ne znaju kada.

– Kada budemo u mogućnosti opet ćemo to napraviti, o čemu ćemo pravovremeno izvijestiti javnost i građane – zaključuju iz splitske policije.

izvor: dalmatinskiportal.hr

Share.

Leave A Reply