IZVEDITE OVAJ VIKEND SVOJU DJECU U PLAVI SVIJET U CITY CENTRU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vječno pitanje – gdje sa djecom vikendom, posebno ako bude loše vrijeme?

Što kada bi igra bila samo igra, bez milijun pravila – baš kako je to bilo u vašem djetinjstvu? Priliku da svojim mališanima osigurate baš takve nezaboravne trenutke koji će potaknuti njihovu znatiželju, kreativno razmišljanje i snalažljivost, nudi upravo Plavi svijet. Ovo besplatno pop-up igralište smjestilo se u prizemlju City Centera one, a sve do 8. svibnja bit će nezaobilazna stanica ukoliko u shopping svratite s djecom.

Naime, dok mnoštvo dnevnih aktivnosti u rasporedima najmlađih nosi predznak ”moram”, u Plavom svijetu ne moraju ama baš ništa – osim odlično se zabaviti. Kroz spontano učenje i nestrukturiranu kreativnu igru, djeca od dvije do deset godina – uz obveznu pratnju roditelja, razvijaju svoj mali čarobni svijet i tako se hrabrije i odvažnije uče nositi s izazovima. Jedina pravila koja ovdje postoje jesu Pravila korištenja pop up igrališta, čija je svrha osigurati što sigurniji boravak mališana, stoga ih obavezno pročitajte prije nego odlučite dovesti svoje dijete.

Igralište je opremljeno Imagination Playground blokovima, inovativnom opremom koja će mališane potaknuti na slaganje, kombiniranje i istraživanje, a sve to kroz igru. Već danas svratite u City Center one i pustite svoje mališane da urone u novu avanturu. Vidimo se!

Share.

Leave A Reply