Kreću radovi na Trgu Gaje Bulata: autobusi neće stajati kod Prime dva tjedna zbog obnove asfalta!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U ponedjeljak počinju radovi na sanaciji asfalta na Trgu Gaje Bulata, zbog čega će se s te lokacije autobusno stajalište premjestiti na raskrižje Sinjske i Zagrebačke ulice, dok će taksi-stajalište biti izvan obuhvata radova.

Iako će završetak radova ovisiti o stanju instalacija na terenu i veličini potrebnih sanacija, planira se da oni budu završeni za deset dana. Sukladno Zakonu o sigurnosti cestovnog prometa, za vrijeme izvođenja radova bit će postavljena privremena prometna signalizacija.

Iz “Prometa” obavještavaju putnike da se od ponedjeljka od osam sati zbog navedenih radova u potpunosti zatvara autobusno stajalište kod HNK, odnosno Trg Gaje Bulata, zbog čega će doći do djelomične izmjene trasa autobusnih linija. Tako će linija broj 1 od Manuške poljane prometovati Zagrebačkom ulicom, Poljanom kneza Trpimira, Obalom kneza Domagoja, Katalinićevim prilazom, Jadranskom, Bijankinijevom, Pojišanskom, Ulicom kralja Zvonimira, Zagrebačkom, Manuškom poljanom i dalje Livanjskom ulicom uobičajenom trasom.

OKRETANJE

Linije broj 16 i 22 okretat će se kod trafostanice na Manuškoj poljani, s tim da linija broj 6 iz Ulice Domovinskog rata skreće lijevo u Vukovarsku. Linije broj 5, 5a, 11 i 18 od Manuške poljane produžit će Livanjskom ulicom, Ulicom Domovinskog rata, pa će skrenuti u Gundulićevu, pa u Sukoišansku, Ličku (bez ulaska u terminal Sukoišan), te se ponovno vratiti u Ulicu Domovinskog rata do Manuške poljane i dalje voziti uobičajenom trasom. Autobusi će koristiti sva usputna autobusna stajališta na izmijenjenoj trasi. Planirano trajanje privremene regulacije je dva tjedna.

izvor: slobodnadalmacija.hr

Share.

Leave A Reply