Krenula prodaja ulaznica za osmo izdanje festivala ULTRA Europe!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vijest o povratku najvećeg svjetskog glazbenog festivala u Hrvatsku, odjeknula je prošlog tjedna hrvatskim, regionalnim i međunarodnim medijima, a sudeći prema prvim reakcijama i velikom interesu koji je zabilježen na svim društvenim kanalima festivala, obožavatelji su jedva dočekali povratak svog omiljenog destinacijskog festivala. Dugoočekivano osmo izdanje festivala ULTRA Europe održat će se na stadionu Park Mladeži u Splitu, od 8. do 10. srpnja 2022., a ograničeni broj TIER 1 ulaznica od danas kreće u prodaju.

Povijesna jezgra grada Splita i Dioklecijanova palača, plavo more Jadrana, mediteranski okusi i mirisi, stotine jahti, deseci plaža i okolni otoci koji oduzimaju dah. Kada tome pridodamo i listu trenutno najtraženijih i najvećih glazbenih zvijezda elektroničke glazbe, nevjerojatnu produkciju, spektakularne specijalne efekte, 360° vatromet i posjetitelje iz svih dijelova svijeta, ovaj se festival uistinu ne može usporediti niti s jednim drugim na svijetu. Ne čudi zato da festival ULTRA Europe svi svjetski mediji s pravom nazivaju Premier Destination Music Festival, a osmo izdanje priprema i brojna osvježenja te iznenađenja kako bi doživljaj bio još posebniji i potpuniji. U organizaciji će se pratiti najviši međunarodni standardi, a kako bi svi posjetitelji bili sigurni, cijeli će se program odvijati u skladu sa svim važećim mjerama vezanim uz Covid-19 i u koordinaciji s lokalnim vlastima.

Ograničeni broj ulaznica faze TIER 1 kreće u prodaju danas, a sve se informacije mogu pronaći na službenoj stranici https://ultraeurope.com/tickets/festival/. Početna cijena za trodnevnu GA ulaznicu iznosi 139€ dok će svi oni koji su spremni na posebno VIP iskustvo morati izdvojiti 369€. Potpuni ULTRA doživljaj, koji predstavlja sedmodnevno putovanje na četiri čarobne lokacije i 8 jedinstvenih party stanica, omogućuju ultimativne Destination ULTRA Europe ulaznice, a od danas se mogu osigurati po cijeni od 339 eura. Prvih 250 fanova koji kupe ove ulaznice dobit će ekskluzivnu pozivnicu za ULTRA Europe Sunset Family Dinner na otoku Visu, koja će se održati prije početka završne zabave u čarobnoj tvrđavi Fort George. Za sve one koji će na osmo izdanje festivala doći u društvu prijatelja i koji imaju ULTRA putovnicu, omogućene su i grupne ulaznice pa će na 5 kupljenih, dobiti i šestu.

Sedmodnevni doživljaj Destination ULTRA službeno počinje u četvrtak, 7. srpnja, kada je na rasporedu i prva party stanica osmog izdanja, Destination ULTRA Opening Party. Trodnevni glazbeni i scenski spektakl ULTRA Europe održat će se od 8. do 10. srpnja na stadionu Park Mladeži u Splitu. U ponedjeljak, 11. srpnja, obožavatelji će moći uživati u Brač Regatti, koja će se ponovno održati u jednom od najljepših otvorenih klubova na Mediteranu, u Clubu 585 na Braču. Zatim se u utorak, 12. srpnja, Destination ULTRA seli na najsunčaniji hrvatski otok Hvar koji za svoje posjetitelje sprema čak dva glazbena programa i to na novoj lokaciji. Svjetski poznati Carpe Diem Beach Club otvara svoja vrata u podne kako bi posjetitelji mogli uživati u suncu, moru i plesnoj glazbi koju donosi ULTRA Beach, a na istom će se mjestu održati i večernji program RESISTANCE Hvar. Posljednja stanica je RESISTANCE Destination ULTRA Closing Party, koji stiže na otok Vis u srijedu, 13. srpnja, a još će se jednom predstaviti u intimnoj i ekskluzivnoj atmosferi 200 godina stare tvrđave Fort George.

Share.

Leave A Reply