Međunarodna izložba pasa i ove godine će na Park mladeži, ali prvi čovjek Javne ustanove je rezolutan: “Više neće biti na našim objektima!”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Park mladeži ovog će ljeta umjesto sportašima biti ispunjen partijanerima, ljubiteljima rock i zabavne glazbe, ali i psima. Taj sportski centar za brojne profesionalce, nakratko će postati središte moderne, ali i domaće glazbe, naposljetku i velikog broja izlagača i njihovih četveronožnih ljubimaca.
Iz godine u godinu Međunarodna izložba pasa ima sve više svojih poklonika, ali onih i koji kritiziraju mjesto i vrijeme za takav jedan događaj.
Ako je suditi po riječima ravnatelja Javne ustanove Športski objekti Gordona Cerjana, posljednja je to godina kako će se šape naći na Parku mladeži, i to jer za njega to nije primjereno mjesto za pseću izložbu. Ovogodišnja će biti tek ispunjavanje onoga što mu je u nasljedstvo ostavila bivša uprava Javne ustanove koja je s Klubom sportskih pasa Split potpisala da će do 2022. godine biti u Parku mladeži.
– Na organizatorima je da pronađu novu lokaciju u suradnji s gradom, ali u svakom slučaju to neće biti u okviru objekata kojima gospodari Javna ustanova Športski objekti – rezolutan je bio Cerjan.
Od Cerjana smo doznali kako su u tijeku posljednji pregovori da se Ultra Europe dogodi na tom športskom centru. Ugovor nije potpisan, ali bit će kroz nekoliko dana.
– U fazi smo pregovaranja s predstavnicima kuće koja organizira Ultra Music Festival. Ugovor nije potpisan. Ostalo je za definirati sve, posebice da osiguramo inventar, teren, travnjak i tartan stazu kako ne bi imali štetu nakon festivala. Očekujemo da će se ugovor potpisati u narednih par dana – izjavio je.
Ultra Europe, inače, održat će se od 8. do 10. srpnja, Fusion World Music Festival 22. i 23. srpnja, a na kraju Međunarodna izložba pasa od 28. do 31. istog mjeseca.
izvor: dalmacijanews.hr

Share.

Leave A Reply