Na Marjanu 15. svibnja Utrka sriće namijenjena osoba s posebnim potrebama

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Novi događaj imat ćemo u gradu pod Marjanom sredinom svibnja, a bit će humanog karaktera te će pokazati da Split kuca kao jedno veliko srce.

Informacija o utrci namijenjenoj osobama s posebnim potrebama, objavljena je simbolično danas na Svjetski dan Down sindroma, a organizatori su okupljeni u Udrugu Srce koja je nedavno organizirala utrku ulicama Splita u obliku srca kada su se skupljala sredstva za oboljele od malignih bolesti.

Udruga Srce ima veliko srce i nada se da će ga pokazati i građani Splita te svi koji budu htjeli sudjelovati ili na neki način pomoći.

– Prema podacima svjetske organizacije 10% svjetske populacije ima neki oblik hendikepa. Mi ostali najbolje ćemo osobama sa posebnim potrebama pomoći tako da ih što više socijalno integriramo i uključimo u svakodnevni život. Baš zato je ekipa entuzijasta koja će uskoro biti okupljena u UDRUGU SRCE pokrenula Utrku SRIĆE koja će se održati na Marjanu 15. svibnja s okupljanjem u 10 sati na Benama. Utrka će biti namijenjena osobama sa posebnim potrebama, ali također pozivamo sve građane grada Splita da dođu podržali naše šampione i budu im podrška na stazi i na taj način pokažemo još jednom da srce Splita kuca kao jedno. Nakon utrke slijedi zabavni program i druženje na Benama – najavili su događaj Slađana Đuderija, Ante Bebić, Mladen i Željana Levačić, Ante Ljubić i Tomislav Čubelić.
izvor: dalmacijanews.hr

Share.

Leave A Reply