Najveća imena domaće PR scene sutra nastupaju u Splitu, održat će niz zanimljivih predavanja

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Poduzetnici iz IT branše koji se bave mišlju kako svoj proizvod ili uslugu iskomunicirati na tržištu, eventualna pitanja moći će postaviti stručnjacima na sutrašnjoj PR konferenciji ˝Komunikacijska izvrsnoST˝. Najveća imena domaće PR scene, iza kojih je rad s najvećim brendovima, ali i nagrađivani projekti kojima su pomogli različitim humanitarnim kampanjama diljem zemlje održat će niz predavanja s naglaskom na segmentima odnosa s javnošću koji tehnološkim tvrtkama i projektima mogu pomoći za razvoj poslovanja.

Sudionici konferencije su Luka Šipić – vlasnik splitske PR agencije ˝Vrh komunikacije˝, zatim Manuela Šola – vlasnica agencije ˝Komunikacijski laboratorij˝, te Mario Aunedi Medek – predsjednik Hrvatske udruge za odnose s javnošću i vlasnik agencije ˝Media Val˝, kao i Jerko Trogrlić – direktor tvrtke za odnose s javnošću ˝VAJT˝ iz Splita, te Gordan Turković – izvršni direktor i suvlasnik u agenciji ˝CTA komunikacije˝.

Neke od tema koji će biti obrađene kroz izlaganja i diskusiju koja će ih pratiti bit će PR za početnike i uspješno poslovanje za uspjeh zajednice, a u rasporedu je predviđena i panel rasprava kroz koju će sudionici propitkivati paradigmu – bez kvalitetne komunikacije nema dobre akcije. Druženje koje će se održati sutra, 13. travnja, s početkom u 15 sati u coworking prostoru scaleup Office Split, Poljička 39, završit će networkingom, koje će prisutnima otvoriti mogućnosti za nove suradnje.

Share.

Leave A Reply